VIDEO FOTO Au demarat lucrările la viitorul Mall de la Podul Gării din Sibiu

6.447

NEPI lucrează de zor pe două planuri. După ce au început procesul de remodelare și modernizare la Shopping City Sibiu, de câteva zile au început și lucrările la Festival Centrum, Mall-ul care se face pe locația fostei fabrici Simerom.

Buldozere și multă agitație de câteva zile lângă Podul Gării. NEPI a dat startul lucrărilor la proiectul primului Mall de pe teritoriul municipiului Sibiu. Mai multe utilaje decopertează și eliberează terenul de molozul fostei fabrici Simerom. Au fost începute chiar și câteva săpături, iar camioanele cară de zor ceea ce utilajele escavează.mall sibiu centrum festivalDacă e să ne luăm după proiectul mallului Festival, acesta include un teren de 3,4 hectare în centrul Sibiului, pe locul fostei fabrici Simerom.
VEZI ȘI: Shopping City Sibiu se reinventează – Cinema multiplex cu opt săli și multe alte schimbărilucrari mall sibiu 7Pe acest teren autorizaţiile permit construirea unui centru comercial cu o suprafaţă închiriabilă de 43.000 mp, iar printre chiriaşii securizaţi sunt Kaufland, Inditex – cu mai multe branduri, printre care şi Zara, H&M şi un operator de cinematograf. lucrari mall sibiu 3Managementul NEPI este de părere că noul mall va completa portofoliul alături de Shopping City Sibiu, iar acesta va fi gata până la finalul anului următor, potrivit raportului companiei.
CITIȚI ȘI:  Kaufland confirmă oficial noul magazin din Sibiu. Va fi la Mall
Dezvoltatorii proiectului au reuşit să atragă deja nume importante din retail care vor deschide magazine aici, printre care Zara, Stradivarius, Pull&Bear, Berska, H&M sau New Yorker.

Centrului comercial de la Sibiu va fi ancorat de Kaufland, care va deschide un magazin de 2.500 mp, potrivit unor informaţii anterioare furnizate de retailer. Totodată, Cinegold va deschide în incinta mallului un cinematograf cu nouă săli, care vor oferi proiecţii 3D, 4D şi o sală de realitate virtuală.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.