brasov

Trei persoane au decedat în urma unui accident de circulație petrecut la ieșirea din Codlea, pe drumul dintre Brașov și Sibiu. Unul dintre autoturisme este înmatriculat în Sibiu, iar una dintre persoanele decedate este din județul Sibiu.

Conform poliţiştilor, un autoturism înmatriculat în judeţul Braşov, cu patru ocupanţi, care circula pe DN 1, dinspre Sibiu spre Braşov, a pătruns pe contrasens la ieşirea din Codlea, fiind lovit in partea lateral dreapta de un alt autoturism înmatriculat tot în Braşov, cu doi ocupanţi, care circula spre Sibiu.

“În urma accidentului, pasagerii de pe bancheta din spate a vehiculului care a pătruns pe contrasens, un barbat de aproximativ 35 de ani şi o femeie de aproximativ 30 de ani, au fost proiectaţi în afara autoturismului şi au decedat”, anunţă Poliţia.
Ceilalţi doi ocupanţi ai aceluiaşi vehicul, un bărbat de aproximativ 60 ani şi o femeie de aproximativ 55 ani au suferit răni grave, ulterior bărbatul decedând.

A fost solicitată intervenţia unui elicopter pentru transportarea victimelor la spital.
În celălalt vehicul se aflau doi pasageri, bărbat şi femeie, cu vârsta de aproximativ 20 ani, care se pare că ar fi suferit vătămări uşoare.

Sursa www.news.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu