UPDATE Cine este tânărul omorât în bătaie în Vasile Aaron – A avut un conflict cu un prieten al ucigașilor

39.378

Tânărul de 26 de ani care a decedat luni seară la spitalul județean Sibiu, este originar din localitatea vâlceană Perișani. Acesta a fost bătut cu bestialitate de alți trei tineri din Sibiu în apropierea unui bar de pe strada Șureanu.

UPDATE 3 – Știm cine sunt cei trei agresori
Surse de încredere au explicat că tânărul care a murit la spital ar fi lovit cu pumnul în față un alt băiat, lucru confirmat și de ancheta Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. Cel agresat a chemat în ajutor doi prieteni. Vezi AICI cine sunt aceștia și foto cu cel mai temut dintre ei!
CITEȘTE ȘI: FOTO Cine sunt cei trei tineri reținuți în cazul crimei din Sibiu – Filmul groaznicei întâmplări

UPDATE 2 – Parchetul confirmă. Tânărul a fost omorât în bătaie
Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a prezentat detalii oficiale despre crima petrecută luni după amiază în fața barului Șureanu din Vasile Aaron. Se pare că tânărul decedat l-a lovit cu pumnul pe un prieten al celor trei bărbați care mai apoi l-au bătut până acesta a murit. Vedeți AICI, tot comunicatul de la Parchet.
CITEȘTE ȘI: Detalii oficiale despre crima din Vasile Aaron – Tânărul l-a lovit cu pumnul pe un prieten al ucigașilor

UPDATE 1 – Răni fatale. I-au rupt ficatul
Tânărul Alex Runceanu nu a mai putut fi salvat de medici după ce a fost bătut cu bestialitate de alți trei tineri din Sibiu. Medicii l-au resuscitat de două ori, dar din păcate ultima dată nu a mai putut fi readus la viață. Detalii AICI.
CITEȘTE ȘI: Cauza morții tânărului din Vâlcea omorât în bătaie la Sibiu. I-au rupt ficatul!

ȘTIREA INIȚIALĂ
Runceanu Alex lucra de ceva timp la fabrica Takata din Sibiu. Luni seară se afla la un bar de strada Șureanu. În jurul orei 17.50 în fața locației a oprit un autoturism marca AUDI, din care au coborât trei persoane și de aici a început scandalul. Runceanu Alexandru ar fi lovit cu pumnul un alt tânăr, care a chemat ajutoare, respectiv pe cei trei. Aceștia l-au scos afară și l-au dus într-un loc în afara razei camerelor de supraveghere și au început să îl lovească cu bestialitate. L-au lăsat acolo în stare gravă, după care au fugit cu autoturismul cu care au venit.
CITIȚI ȘI: Crimă în Vasile Aaron – Tânăr din Vâlcea omorât în bătaie de trei sibieni
Tânărul de 26 de ani din Vâlcea, a ajuns la spital în stare gravă, iar acolo medicii nu l-au mai putut salva. Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a deschis oficial o anchetă, iar cei trei agresori au fost arestați.
Vedeți AICI detalii mai multe despre crimă!

Prietenii lui Alex sunt consternați
Pe contul public de Facebook al lui Alex Runceanu, au început să apară mesaje de la prietenii acestuia. Cu toții sunt consternați de ceea ce s-a întâmplat.
’’Ai plecat fără să ne așteptăm. Prea devreme! Este multa durere în sufletele noastre acum! Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să te aibă în grijă’’, spune un prieten al acestuia.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.