Detalii oficiale despre crima din Vasile Aaron – Tânărul l-a lovit cu pumnul pe un prieten al ucigașilor

12.122

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a prezentat detalii oficiale despre crima petrecută luni după amiază în fața barului Șureanu din Vasile Aaron. Se pare că tânărul decedat l-a lovit cu pumnul pe un prieten al celor trei bărbați care mai apoi l-au bătut până acesta a murit.

UPDATE – Știm cine sunt cei trei agresori
Surse de încredere au explicat că tânărul care a murit la spital ar fi lovit cu pumnul în față un alt băiat, lucru confirmat și de ancheta Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. Cel agresat a chemat în ajutor doi prieteni. Vezi AICI cine sunt aceștia și foto cu cel mai temut dintre ei!
CITEȘTE ȘI: FOTO Cine sunt cei trei tineri reținuți în cazul crimei din Sibiu – Filmul groaznicei întâmplări

ȘTIREA INIȚIALĂ
Procurorii fac lumină în cazul tânărului omorât luni în Vasile Aaron. Conflictul a pornit până la urmă de la faptul că Alexandru Runceanu l-ar fi lovit cu pumnul pe un prieten al celor care apoi l-au bătut până a murit. ’’La data de de 28.05.2018, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a fost sesizat telefonic de către lucrători din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Sibiu despre faptul că, în data de 28.05.2018, în jurul orei 18.00, numitul R. M. A. a decedat în secţia de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean Sibiu ca urmare a unei agresiuni ce a fost exercitată asupra sa de către trei persoane de sex masculin, agresiune ce s-a petrecut în aceeaşi dată, în jurul orei 18.00, în faţa barului denumit „Şureanu” aparţinând SC Palmierul Com SRL situat pe str. Şureanu din Sibiu, în laterala blocului cu nr. 78’’, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.
CITEȘTE ȘI: Cauza morții tânărului din Vâlcea omorât în bătaie la Sibiu. I-au rupt ficatul!

L-a bătut pe un alt tânăr
’’Din probele administrate până la acest moment a rezultat că, în data de 28.05.2018, în jurul după-amiezii, între suspectul S.C.N. şi victima R.M.A. s-a iscat un conflict ce a degenerat în acte de violenţă, suspectul S.C.N. fiind lovit de către victima cu pumnul în zona ochiului stâng. După această primă altercaţie, suspectul S.C.N. a solicitat sprijinul suspecţilor C.C.S. si C.D.l care s-au deplasat la locuinţa suspectului S.C.N. cu un autoturism Audi condus de suspectul C.C.S.. În autoturism s-a urcat pe locul din stânga-spate suspectul S.N.C. si cei trei au pornit în căutarea victimei pe care au găsit-o în faţa barului „Şureanu”. Suspectul C.C.S. a oprit autoturismul în imediata apropiere a victimei şi cu toţii au coborât din maşină’’, se mai arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

VEZI AICI FOTO CU TÂNĂRUL UCIS!
CITIȚI ȘI: Cine este tânărul omorât în bătaie în Vasile Aaron. De la ce a pornit scandalul

Omorât în bătaie cu pumnii și picioarele
’’Suspectul S.C.N. s-a îndreptat către victima R.M.A. în vârstă de 26 de ani, pe care a doborât-o la pământ şi ulterior a lovit-o cu picioarele de mai multe ori în zona abdominală. Suspectul C.D.I. a lovit victima cu piciorul în zona coapselor şi a prins victima de picioare în timp ce aceasta se afla la pământ. Suspectul C.C.S. l-a lovit cu pumnul în faţă pe martorul B.P. iar după ce acesta s-a refugiat în bar, şi-a îndreptat atenţia către victima care se afla deja culcată la pământ pe spate pe care a lovit-o cu picioarele în zona abdominală’’, se mai arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.
Vedeți AICI detalii mai multe despre crimă!

Agresori reținuți
Din probele existente în cauză, rezultă bănuiala rezonabilă că fapta pentru care s-a început urmărirea penală a fost săvârşită de către numiţii S.C.N., C.C.S. şi C.D.I. motiv pentru care prin Ordonanţa procurorului din data de 29.05.2018 s-a dispus efectuarea în continuarea a urmăririi penale faţă de suspectul S.C.N. în vârstă de 28 de ani , C.C.S. în vârstă de 26 de ani şi C.D. I. în vârstă de 24 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat prevăzută de art. 188 alin. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 77 lit a Cod pr. Pen., aceştia fiind reţinuţi prin Ordonanța procurorului din data de 29.05.2018 pe o perioadă de 24 de ore, până la data de 30.05.2018, ora 03,00.

Prezentați pentru arestare pe timp de 30 de zile
Prin ordonanţa procurorului din 29.05.2018, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii S.C.N., C.C.S. şi C.D.I. pentru comiterea infracţiunilor de omor, prevăzută de art.188 al.1 Cod penal cu aplicarea art. 77 lit a Cod pr. Pen.
În cauză, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, urmează să solicite Tribunalului Sibiu arestarea preventivă a inc. S.C.N., C.C.S. şi C.D. I.. pentru o perioadă de 30 de zile urmând ca Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu, să se pronunţe.
’’Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie’’, se mai arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Răni fatale. I-au rupt ficatul
Tânărul Alex Runceanu nu a mai putut fi salvat de medici după ce a fost bătut cu bestialitate de alți trei tineri din Sibiu. Medicii l-au resuscitat de două ori, dar din păcate ultima dată nu a mai putut fi readus la viață. Detalii AICI.

VEZI AICI DE LA CE A PORNIT SCANDALUL ȘI CINE ESTE BĂIATUL UCIS
Cei trei bătăuși sunt acum în arestul IPJ Sibiu. – Vezi AICI detalii!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi