VIDEO Gaz Metan s-a salvat de la retrogradare. Derby județean în liga 1 în sezonul viitor

814

Mediașul lui Pustai a scăpat matematic de emoțiile retrogradării. Gaz Metan a învins cu 3-0 pe Juventus București în penultima etapă a play-out-ului. Sezonul viitor vom avea derby județean în liga 1, după ce și FC Hermannstadt a promovat.

Cristi Pustai, 50 de ani, s-a descătușat după victoria care îi asigură prezența și în următorul sezon al Ligii 1, 3-0, contra lui Juventus.
„Am avut doi ani foarte grei la Mediaș. Sperăm ca în acest moment să vedem lumina. Trebuie să trecem peste toate problemele. Au apărut multe fire de păr alb după evoluțiile din sezonul regulat. Chiar dacă toată lumea laudă Sepsi, noi suntem echipa cu cel mai frumos fotbal. Ne construim cele mai multe șanse, ratăm mult, jucăm un fotbal spectaculos.

Gaz Metan 3-0 Juventus București

VICTORIE!!! Gaz Metan și-a asigurat matematic rămânerea în prima ligă după ce a învins cu 3-0 pe teren propriu ultima clasată, Juventus București. În urma acestui succes, echipa noastră a acumulat 30 de puncte, cu 4 mai multe decât FC Voluntari, formație aflată pe locul 5, poziție care joacă baraj cu locul 3 din Liga a 2-a (Chindia Târgoviște). ⏱33 – Marius Contantin ⚽⏱65 – Mario Rondon ⚽⏱84 – Mario Rondon ⚽

Publicată de Gaz Metan Mediaş pe Luni, 28 mai 2018

Ne-a avantajat acest sistem cu înjumătățirea punctelor, deși susțin în continuare că nu este tocmai corect. Dacă cineva îmi zicea după înfrângerea cu Dinamo, din prima etapă, că ne vom salva fără mari emoții, nu l-aș fi crezut.
Am rămas în cantonament în noaptea dinaintea meciului. Am împrumutat strategia de la Dan Petrescu. Jucătorii au înțeles, familiie, toată lumea a înțeles că suntem într-un război. Cu multe zile de antrenament, cu sacrificii, cu multe zile de muncă, am reușit”, a declarat Pustai la TV Telekom Sport.
„Marți ieșim la un grătar, apoi ne gândim la ultima etapă. Dacă învingem la Botoșani, cu puțin noroc, poate terminăm chiar pe locul 3”, a mai spus Pustai. foto si video: Gaz Metan Mediaș / Pagina Oficială de Facebook

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi