Crima din Vasile Aaron – Decizie de ultimă oră a magistraților luată în cazul celor trei suspecți

0 25.376

Magistrații de la Tribunalul Sibiu au decis marți seară ca în cazul cererii formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, legat de cei trei suspecți în cazul crimei de luni din Vasile Aaron, să fie acceptată. Cei trei au cerut să fie plasați în arest la domiciliu.

Stîngaciu Constantin Nicolae, Canciu Constantin Sorin și Cucerzan Daniel Ioan vor rămâne după gratii cel puțin 30 de zile. Cererea procurorului de caz a fost acceptată de magistrații de la tribunalul Sibiu, astfel că cei trei tineri care l-au omorât în bătaie pe vâlceanul Alexandru Runceanu, au fost duși înapoi în arestul IPJ Sibiu.
’’Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, şi în consecinţă: În baza art.226 al 1 şi 2 C.p.p. cu referire la art.223 alin.2 C.pr.pen raportat la art.202 alin.1, 3 şi 4 lit. e C.pr.pen. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor : S C-N, C C-S, şi C D-I, faţă de care s-a pus în mişcare acţiunea penală pentru săvârşirea infracţiunii de omor prevăzută de art. 188 alin 1 Cp, cu aplicarea art. 77 lit. a Cp.., pe o durată de 30 zile, pentru fiecare inculpat, începând cu data de 29 mai 2018 şi până la data de 27 iunie 2018, inclusiv. În baza art. 230 C. proc. pen. dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă pe numele inculpaţilor S C-N, C C-S şi C D-I’’, se arată în soluția făcută publică de Tribunalul Sibiu.

portal just
SURSA: portal.just.ro

CITIȚI ȘI: FOTO Cine sunt cei trei tineri reținuți în cazul crimei din Sibiu – Filmul groaznicei întâmplări

Au vrut clemență și au cerut arest la domiciliu
Tribunalul Sibiu a respins totodată cererile de arest la domiciliu sau control judiciar în cazul celor trei suspecți. ’’ Respinge cererile de luare a măsurii arestului la domiciliu sau a măsurii controlului judiciar formulate de inculpaţi, personal şi prin apărători. În baza art.275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în Camera de consiliu, azi, 29.05.2018, ora 21,30’’, se mai arată în soluția magistraților.
Reamintim că cei trei tineri au bătut luni după amiază un alt tânăr, iar în urma acestei bătăi, cel din urmă a decedat la spital.
VEZI AICI DETALII ȘI INFORMAȚII DESPRE ACEST SCANDAL
CITIȚI ȘI: Cine este tânărul omorât în bătaie în Vasile Aaron. De la ce a pornit scandalul
Totul s-a petrecut în fața unui bar din Vasile Aaron.

Parchetul confirmă. Tânărul a fost omorât în bătaie
Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a prezentat detalii oficiale despre crima petrecută luni după amiază în fața barului Șureanu din Vasile Aaron. Vedeți AICI, tot comunicatul de la Parchet.
CITEȘTE ȘI: Detalii oficiale despre crima din Vasile Aaron – Tânărul l-a lovit cu pumnul pe un prieten al ucigașilor

Răni fatale. I-au rupt ficatul
Tânărul Alex Runceanu nu a mai putut fi salvat de medici după ce a fost bătut cu bestialitate de alți trei tineri din Sibiu. Medicii l-au resuscitat de două ori, dar din păcate ultima dată nu a mai putut fi readus la viață. Detalii AICI. Cei trei bătăuși sunt acum în arestul IPJ Sibiu. – Vezi AICI detalii!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.