Recomandările polițiștilor – Evitați drumurile cu valori mari de trafic

684

Polițiștii spun că se așteaptă la valori mai mari de trafic pe drumurile cele mai importante, respectiv pe DN1 – Valea Prahovei și DN7 – Valea Oltului și tronsonul Rm. Vâlcea – Sibiu.

Centrul Infotrafic anunţă că, duminică dimineaţă, se circula bine pe toate drumurile naţionale şi şoselele de mare viteză din ţară, nefiind semnalate probleme în trafic. Pentru că se aşteaptă aglomeraţie pe DN 1, Valea Prahovei, poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să circule cu prudenţă şi să-şi păstreze calmul la volan.
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, duminică dimineaţă, se circulă bine pe principalele şosele de viteză şi nu sunt semnalate accidente rutiere care să blocheze sau restricţioneze vreun drum naţional sau autostradă care tranzitează ţara.
Poliţiştii se aşteaptă, însă, ca valorile de trafic să se intensifice pe DN 1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, pe sensul de coborâre, respectiv Braşov-Ploieşti, odată cu plecarea turiştilor din minivacanţa de 1 Iunie.
”Facem câteva recomandări partipanţilor la trafic, pentru a evita producerea de accidente rutiere: să circule cu atenţie sporită, să-şi păstreze calmul la volan, să menţină o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă, pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă şi să respecte cu stricteţe indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei”, transmit poliţiştii.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.