Ora de Sibiu
Știri in direct

Primăria Sibiu a semnat contractul pentru modernizarea străzii Dorobanților

801

Primarul Astrid Fodor a semnat contractul pentru modernizarea străzii Dorobanților, situată în cartierul Gușterița, în zona Gării.

În urma unei proceduri de achiziție, contractul a fost semnat cu asocierea SC Nord Construct SRL & SC Terra Building SRL & SC Aspire Design. Acesta prevedere realizarea proiectului tehnic în termen de 45 de zile de la semnarea contractului. După predarea proiectului și obținerea tuturor avizelor, constructorul are la dispoziție patru luni pentru a realiza lucrările pe strada care măsoară 1,3 km și pe trei alei adiacente acesteia.
Rețelele de apă și canalizare de pe această stradă sunt în prezent în curs de modernizare de către operatorul SC Apă Canal SA.
În contractul încheiat de Primăria Sibiu este prevăzută amenajarea corespunzătoare a carosabilului și a trotuarelor, precum și modernizarea sistemului de iluminat public prin montarea a 49 de stâlpi de iluminat și a unor noi corpuri de iluminat cu LED. Va fi instalată și tubulatura subterană pentru coborârea ulterioară a cablurilor suspendate. De asemenea, canalizarea pluvială va fi eficientizată pentru o mai bună scurgere a apelor de ploaie.
Valoarea contractului de lucrări este de 3,4 milioane de lei.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...