arest

Polițiștii sibieni au reținut marți un bărbat de 30 de ani din Sibiu care a dat nu mai puțin de patru spargeri. Bărbatul a dat spargeri la un magazin Kaufland, un magazin Profi și două pensiuni de pe raza municipiului Sibiu. Acesta a furat laptopuri, băuturi alcoolice, mezeluri și alte alimente, prejudiciul nefiind recuperat.

În continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea mai multor infracțiuni de furt, furt calificat, respectiv tentativă la furt calificat, la data de 5 iunie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 30 de ani.
În fapt, bărbatul este bănuit că, în perioada ianuarie – mai 2018, ar fi pătruns în incinta a patru societăți comerciale de pe raza municipiului Sibiu, de unde ar fi sustras bunuri electronice și alimentare.
În urma administrării probatoriului, la data de 5 iunie a.c., față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca, la data de 6 iunie a.c., bărbatul să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu. Foto: arhivă

Comentariul meu

Lasă un răspuns