Lacrimi la Astra Film Cinema. Durează 62 de minute

0 607

Modul de viață londonez și percepția asupra vieții și a întemeierii unei familii pot să ridice întrebări existențiale și să nască îndoieli în mintea tinerilor emigranți în privința obiceiului din Bangladesh al căsătoriilor aranjate de părinți.

În același timp, o căsătorie strategică poate fi o bună oportunitate de evadare din sărăcia de acasă și un acces facil spre Maria Britanie.
Pelicula Every good marriage begins with tears/ Fiecare căsătorie reușită începe cu lacrimi pătrunde în universul intim a două surori din Londra, fiicele unor emigranți din Bangladesh, puse în situația unor căsătorii aranjate de părinții lor.
Documentarul chestionează cu mult umor opiniile celor două surori și ale familiilor implicate și caută un echilibru între dorințele personale și așteptările sociale. Conștiente că nunta tradițională poate fi doar o ocazie perfectă pentru proaspătul soț de a scăpa de sărăcia de acasă și a emigra în UK, cele două surori încep să reconsidere aranjamentul părinților.
Regizorul asistă la cele mai importante evenimente din viața fetelor, de la Londra la Bangladesh, și asistă la discuțiile intime și confesiunile lor despre foste iubiri și actuale obligații. Poziționat între libertate și tradiție, Every good marriage begins with tears/ Fiecare căsătorie reușită începe cu lacrimi este un exemplu concludent al “ciocnirii culturilor” în societatea contemporană. Documentarul va fi proiectat joi, de la ora 19:00, la Astra Film Cinema.
Every good marriage begins with tears/ Fiecare căsătorie reușită începe cu lacrimi, regia Simon Chambers, UK, 2006, 62 minute
Prețul unui bilet este de 6 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției la Astra Film Cinema (Piața Mică 11, Sibiu). Mai multe informații la tel: 0751.166.516.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...