fbpx
Ora de Sibiu
Știri in direct

Se închiriază ștrandul din Veștem – Licitație publică cu strigare

1.435

Administrația locală din Șelimbăr a decis să scoată la licitație ștrandul din Veștem. Doritorii sunt așteptați să vină să liciteze. Prețul de pornire este de 5.000 de lei pe lună.

Consilierii locali din Șelimbăr au votat la ultima ședință, la propunerea primarului Marius Grecu, scoaterea la licitație a închirierii ștrandului ”Piscina Vestala” din Veștem. Durata contractului de chirie va fi de patru luni, până în luna octombrie, cu posibilitatea de prelungire, în funcție de sezon, prin acordul părților. ”Închirierea se face în scopul utilizării cu destinația de agrement și alimentație publică, iar programul de funcționare va fi de luni până duminică (inclusiv), în intervalul orar 10 – 20”, se arată în hotărârea aprobată de consilieri.
Prețul de la care pornește licitația este de 5.000 de lei pe lună, licitația urmând să aibă un pas de licitare de 500 de lei. ”Întârzierea la plată mai mare de 30 de zile, dă dreptul locatorului să ceară în justiție rezilierea contractului de închiriere, fără punere în întârziere și alte formalități, debitorul rămânând, în continuare ținut la plata majorărilor, până la achitarea completă a datoriei”, se mai arată în hotărâre. În plus, viitorul chiriaș trebuie să asigure, printre altele, pentru copiii de sub 14 ani un preț al biletului de intrare de maxim 5 lei.
Licitația se va desfășura în data de 11 iunie 2018, la ora 14, la sediul Primăriei Comunei Șelimbăr. Înscrierea la licitație se va face până la data de 11 iunie 2018, ora 13.00. Garanția de participare este de o mie de lei și se va achita la casieria Primăriei.
În cazul în care la data și ora anunțate pentru desfășurarea licitației, nu sunt prezenți cel puțin doi participanți cu oferte valabile, licitația se va organiza din nou în termen de cinci zile lucrătoare. ”Nu se vor putea înscrie la licitație participanții care, fiind declarați câștigători în cadrul unor licitații anterioare organizate de Primăria comunei Șelimbăr sau de un serviciu din subordinea Consiliului Local al comunei Șelimbăr, nu au efectuat contractele aferente”, se mai arată în hotărârea votată de consilieri.

Primește titlurile instant

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...