VIDEO FOTO – Cerere în căsătorie la meciul CSU Sibiu – U Cluj. Toată sala a aplaudat

2.646

Alexandra, o tânără de 28 de ani din Hunedoara, a crezut că vine miercuri în galerie la meciul de baschet dintre CSU Sibiu și U Cluj. S-a jucat finala mică a campionatului național de baschet, așa că nimic nu părea ieșit din comun. Asta până la pauză.

Alexandra a fost chemată pe teren, legată la ochi și pusă să arunce la coș. Acesta a fost pretextul, pentru că după ce i s-a dat jos fularul, dar și după câteva secunde de debusolare, Alexandra a văzut un banner mare pe care scria ”Alexandra, vrei să fii soția mea?”.

Cerere în căsătorie la meciul CSU SIBIU – U CLUJ. Detalii pe www.oradesibiu.ro

Publicată de Ora de Sibiu pe Miercuri, 6 iunie 2018

Întrebarea a venit din partea lui Alexandru Haiduc, iubitul ei. El este sibian și joacă fotbal la Progresul Terezian. Emoționat, Alexandru i-a spus iubitei sale că vrea să își petreacă toată viața alături de ea, mai ales că Alexandra este însărcinată și vor avea un bebeluș.

”Am vrut să o cer într-un mod inedit. Nouă ne place baschetul, așa că am zis că acum este momentul. Am vorbit cu cei din galerie, au fost de acord și m-au ajutat”, a spus Alexandru.

Sala Transilvania se pare că ”are mână bună”, pentru că anul trecut aici a mai fost cerută în căsătorie o tânără. Dar de această dată la campionatul mondial de karate.

Vezi aici care a fost răspunsul de atunci al tinerei

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi