Încă puțin și începe ”Hayden” – Mega evenimentul se ține la Palatul Brukenthal Avrig

0 1.688

Iubitorilor muzicii electronice li se pregăteşte primul mare eveniment al acestei veri, la Palatul Brukenthal din Avrig: Hayden Brukenthal Edition.

La fosta Reşedinţă de Vară a baronului Samuel von Brukenthal, pregătirile pentru acest mare eveniment sunt în plină desfăşurare, astfel că oaspeţii domeniului se vor putea bucura de a câteva ore petrecute într-o atmosferă cu adevărat electrizantă, pe ritmurile preferate, în compania unor artişti şi DJ de excepţie.
Evenimentul va avea loc sâmbătă, 16 iunie, începând cu ora 18, iar programul pregătit îi are în distribuţie pe Adrian Eftimie, Jay Ko, Sllash, Jayraa şi Arias.
Pentru că se anunţă o petrecere cum alta nu a mai fost, ce se va întinde de seara până dimineaţa, cu mâncare şi băuturi pe alese, organizatorii s-au gândit că nu e deloc bine să petreci şi după aceea să conduci, aşa că vor pune la dispoziţia pentrecăreţilor un autobuz, ce va efectua, în fiecare ora, câte o cursă între Sibiu şi Avrig (şi retur).Event 16 Iunie Hyden GENERAL A3
Aşadar, cei ce-şi doresc să se simtă, pentru câteva ore, prinţi sau prinţese în Palatul Brukenthal din Avrig, au şansa de a-şi îndeplini visul sâmbătă, 16 iunie, la evenimentul Hayden Brukenthal Edition.
Organizatorii promit că veţi discuta ani de zile de această petrecere, iar amintirea uimitorului apus de soare, privit din grădinile Palatului Brukenthal Avrig, nu va putea fi ştearsă niciodată.
Vom zâmbi împreună, vom dansa împreună şi vom iubi împreună!
Biletul de intrare la eveniment costă 30 de lei.
Cei ce doresc relaţii suplimentare, pot telefona la unul dintre următoarele numere: 0269523111 sau 0726234417.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...