FOTO Un hoț face ravagii prin pensiuni și hoteluri la Sibiu. Îl știe cineva?

0 2.157

Bărbatul din fotografii a furat duminică un telefon și un ceas din camerele unor clienți cazați într-o pensiune de pe strada Hipodromului. Și-a încercat apoi norocul și la Levoslav Hotel, dar nu a reușit.

Bărbatul a intrat în pensiunea de pe strada Hipodromului, duminică și a furat un ceas și un telefon. ’’A intrat ieri la noi în pensiune și a furat un telefon și un ceas din camerele clienților. Am aflat ulterior că a mai intrat în mai multe locații de unde nu a apucat să fure pentru ca a fost surprins’’, ne-a transmis o reprezentantă a pensiunii.S-a depus și o plângere la poliție legată de acest furt.
Câteva ore mai târziu hoțul și-a încercat norocul la un hotel din centrul Sibiului. ’’A fost în centru la hotel Levoslav și probabil a încercat același lucru… Noroc că eram la recepție, iar când a văzut că e cineva acolo s-a prefăcut că e cerșetor. Era exact la fel îmbrăcat..’’, spun și cei de la Levoslav.
Coincidență sau nu, duminică și ambasadorul Rusiei în România, a fost prădat de hoți în timpul unui spectacol la FITS în Piața Mare – DETALII AICI!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.