VIDEO – Simona Halep ovaționată de 20.000 de oameni. Firea huiduită pe Național Arena

0 968

Campioana de la Roland Garros a fost aclamată și aplaudată de peste 20.000 de oameni care au venit luni seară pe Arena Națională să o vadă. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost în schimb huidută.

Aproximativ 20.000 de oameni se află pe Arena Naţională, unde Simona Halep îşi prezintă trofeul câştigat la Roland Garros, anunță News.ro. Halep a venit însoţită de primarul Capitalei, Gabriela Firea, fiind îmbrăcată în echipamentul cu care a jucat finala de la Roland Garros. Simona Halep s-a declarat extrem de impresionată de fanii prezenţi la Arena Naţională, în cadrul ceremoniei. Gabriela Firea a fost huiduită de cei din tribune când îi oferea Simonei Halep cheia şi emblema oraşului. De altfel, primarul Capitalei a părăsit Arena Naţională imediat după acest moment.

Gabriela Firea, huiduită copios pe Arena Națională, după ce a urcat pe scenă cu Halep. VIDEO

Gabriela Firea, huiduită pe Arena Națională, după ce a urcat pe scenă cu Halep. VIDEO —> https://goo.gl/NGCXVV

Publicată de StirileProTV pe Luni, 11 iunie 2018

„Vă mulţumesc foarte mult că aţi venit, am vrut special să vin, să ne bucurăm pentru acest trofeu. Bucuria este foarte mare, vă mulţumesc foarte mult, nu m-am aşteptat. Sunt foarte mândră că sunt româncă, aşa cum spun mereu. Aceste performanţe sunt de aici, mereu am spus, chiar dacă vin dintr-o ţară micuţă, se poate face performanţă mare. Peste tot am parte de dumneavoastră, sunteţi un public numeros şi călduros. Acest drum a fost foarte lung, de 20 de ani am început să joc tenis, mulţumesc antrenorilor, care au pus o cărămidă la această performanţă, familiei mele. Ştim bine că nu avem un sistem dezvoltat în sport, dar mulţumesc României pentru tot ceea ce mi-a oferit şi sper să mai avem mulţi campioni. Sper s fie un început, trebuie să avem mai multă încredere în noi ca oameni, dar întâi trebuie să visezi. Nu aş vrea să mai plec de pe această scenă, vă mulţumesc, este un moment deosebit”, a declarat Halep, îmbrăcată în echipamentul sportiv în care a evoluat la French Open. Ea a fost întreruptă în repetate rânduri de aplauzele şi scandările fanilor.

LIVE: Simona Halep aduce în faţa românilor trofeul de la Roland Garros. Gabriela Firea, huiduită pe Arena Naţională — https://goo.gl/BZwqKrMesajul transmis de Simona la întoarcerea în ţară — https://goo.gl/9XyAF8De ce a oprit-o poliţia pe Halep acum câteva minute —https://goo.gl/31qj7n

Publicată de StirileProTV pe Luni, 11 iunie 2018

Apoi au fost invitaţi pe scenă Ilie Năstase şi preşedintele FRT, George Cosac, moment în care Simona Halep a spus: „Ilie Năstase a câştigat două Grand Slam-uri. Sper să-mi dea din puterea lui să mai căştig şi eu unul”.
„Sunt foarte mândru de Simona, şi eu am trecut prin aceeaşi situaţie, am jucat trei finale, înainte să iau un Grand Slam. O felicit pe ea şi pe părinţi, că federaţia mai puţin a ajutat-o. O felicit că a avut răbdare, pentru că acum au venit şi trandafirii, adică victoriile”, a declarat Ilie Năstase.
Scena de la Arena Naţională a fost aşezată spre tribuna oficială, iar la eveniment au fost prezenţi copii de la CSM Bucureşti
La final, Monica Anghel şi Marcel Pavel i-au cântat Simonei Halep, iar jucătoarea a dat autografe copiilor.
Spectatorii au scandat numele Simonei Halep, la eveniment fiind prezent şi Ilie Năstase.
La început, s-a cântat Imnul Naţional, în interpretarea Monicăi Anghel şi a lui Marcel Pavel.
Primarul Capitalei Gabriela Firea a fost huiduită din momentul în care a preluat microfonul pentru a-i acorda Simonei Halep Cheia oraşului Bucureşti. Imediat după acest moment, Firea a părăsit Arena Naţională.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.