Ziua a patra la FITS – Ce puteți vedea astăzi la festival!

337
Astăzi aveți de ales între cinci spectacole de teatru în spații convenționale, teatru, circ și muzică în stradă, Fado la Biserica Romano-Catolică, Cântece biblice pentru orgă și voce la Biserica Franciscană, Gospel la Biserica Ursulinelor sau un concert Jorge Da Rocha la Biserica Fortificată Cisnădioara.
Este programat din nou Laptele mamei, spectacolul companiei israeliene, Kibbutz Contemporary Dance Company, la orele 16:00, Centrul Cultural ”Ion Besoiu” (Sindicate).
De la orele 18:00, puteți merge fie la Filarmonica din Sibiu (Sala Thalia) unde Denis O’Hare (SUA) recreează Iliada lui Homer, sau la Fabrica de Cultură UniCredit (Sala Faust), unde este programat spectacolul Teatrului Mic (București), Karamazovii, în regia Nonei Ciobanu. La orele 20:00, din nou de ales între două spectacole: Hedda Gabler, al Teatrului Național ”Radu Stanca”, în regia lui Botond Nagy sau o producție Kery James & Yannik Landrein (Franța), Între rațiune și pasiune, la Teatrul Gong (sala Parter).
Dacă rezistați până la ora târzie, la orele 23:00, sala CAVAS, adolescenții de la Brainstorming Bucharest încearcă să reproducă fragmente din amintirile unui grup de tineri din România comunistă, în spectacolul Vremea să iubești, vremea să mori, după Fritz Kater.
Programul complet al Festivalului aici.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi