Ora de Sibiu
Știri in direct

Sărbătoare mare la Academia Forțelor Terestre. Toți sibienii sunt invitați

248

Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” va aniversa, în data de 13 iunie, 171 de ani de învăţământ militar românesc. Cu această ocazie, în incinta instituţiei se vor organiza o serie de manifestări care vor marca acest moment de referinţă din istoria învăţământului militar românesc.

Activităţile vor debuta, la ora 09.00, cu ceremonialul militar dedicat şi vor fi continuate, în intervalul orar 09:30-12:30, de „Ziua Porţilor Deschise”, când toţi oaspeţii vor avea parte de un program special, din al cărui desfăşurător nu vor lipsi momentele artistice susţinute de Muzica militară a academiei, prezentările de tehnică şi armament, vizitarea bazei logistice a instituţiei, expoziţii de carte şi fotografie. De asemenea, Corpul Cadeţilor „Gl.mr. Nicolae Uscoi” va organiza, începând cu ora 20.00, un eveniment în cadrul căruia vor fi susţinute momente de muzică şi dans.

Toate persoanele interesate să participe la manifestările organizate cu acest prilej sunt aşteptate, în data de 13 iunie, în intervalul orar 08.30 – 08.50, la punctul de acces în academie, din strada Revoluţiei nr. 3–5.

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...