Studenţii şi elevii plantează în campania Iubim Sibiul, să-l lăsăm să respire!

0 581

Peste 500 de flori, plante şi arbori ornamentali vor fi plantate de studenţi şi elevi din Sibiu, în cadrul celei de a patra ediţie a campaniei Iubim Sibiul, să-l lăsăm să respire!

Anul acesta, proiectul organizat de Asociaţia E-Xplorator, în parteneriat cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu şi Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” şi cofinanţat de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Comunităţii, se va desfăşura în perioada 14-16 iunie.
Activităţile din cadrul proiectului vor începe în 14 iunie, cu o acţiune de plantare în care vor fi implicaţi elevii din două licee sibiene: Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Terezianum şi Colegiul Naţional Pedagogic Andrei Şaguna. O zi mai târziu, acţiunea de plantare va continua cu studenţii ULBS şi AFT, în spaţiile verzi ale celor două instituţii.studenti 2Tot în 15 iunie, parcările Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu vor rămâne goale, pentru că este ziua în care angajaţii vor veni la birouri cu mijloace de transport ecologice: biciclete, role, trotinete sau pe jos. „Această acţiune este una prin care ne dorim să îi facem pe cât mai mulţi sibieni să conştientizeze faptul că utilizarea unor mijloace de transport nepoluante ne ajută să transformăm Sibiul într-un oraş modern şi prietenos cu natura şi mediul înconjurător”, a declarat prof. Univ. Dr. Ing. Ioan Bondrea, rectorul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu. Acelaşi scop de conştientizare îl va avea şi plimbarea cu bicicletele din 16 iunie, pe care angajaţii şi studenţii ULBS o vor face prin oraş

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...