Ora de Sibiu
Știri in direct

Astra Film Festival caută voluntari. Profilul candidatului

141

Astra Film Festival, unul dintre cele mai importante festivaluri de film de nonficțiune din Europa se apropie. Vino să faci parte din echipa de organizare! Înscrie-te voluntar la AFF 2018 și descoperă din interior organizarea unui festival cultural de talie internațională și vizitează fabuloasa lume a filmului documentar.

Ai oportunitatea de a învăța de la profesioniști din domeniul cinematografic și vei putea să-ți dezvolți propriile abilități în organizarea unui eveniment cultural, iar calitatea de voluntar AFF îți asigură acces la evenimentele din toamnă: proiecții, concerte, expoziții și vei putea interacționa cu regizori, teoreticieni și jurnaliști invitați din lumea întreagă.

Profil de voluntar AFF
Dacă ești serios, responsabil, creativ, determinat și te descurci de minune să lucrezi într-o echipă înseamnă că ai calitățile profilului de voluntar Astra Film Festival. Te invităm să te înscrii completând un formular pecare-l găsești aici si trimite-l împreună cu o fotografie în format .jpg la adresa voluntari@astrafilm.ro, până la data de 31 august 2018. Aplicațiile vor fi evaluate, iar mai apoi vei fi contactat pentru un scurt interviu în urma căruia, în funcție de calitățile tale, se va stabili implicarea ta în organizarea festivalului.
Voluntariatul aduce întotdeauna o mulțime de beneficii: vei lucra cu o echipă profesionistă, te vei distra la proiecțiile și evenimentele festivalului, iar la final vei fi răsplătit cu o diplomă care atestă implicarea ta în festival și care îți va servi drept recomandare pentru activități viitoare.

Astra Film Festival, 25 de ani
Ediția a 25-a a Astra Film Festival 2018 se va desfășura în perioada 15-21 octombrie și promite săptămână specială de toamnă dedicată filmului documentar. Evenimentul aniversar va aduce la Sibiu cele mai importante și mai actuale filme de nonficțiune, concerte,conferințe, masterclass-uri și specialiști din domeniul cinematografic din toată lumea.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...