VIDEO – FOTO Furtuna face ravagii la Sibiu – Inundații și copaci rupți

0 3.099

Codul portocaliu emis miercuri seară de meteorologi s-a adeverit din păcate. Strada Maramureșului s-a transformat într-un lac, iar în Sub Arini un copac a fost doborât la pământ.

UPDATE 2, ora 23.45 – Inundații pe încă patru străzi
Se intervine pentru evacuarea apei din subsoluri și pe străzile Calea Surii Mici, Lebedei, Faianței și Florilor.

UPDATE 1, ora 23.15 – Cinsprezece locații inundate
Cei de la ISU spune că se intervine momentan în 15 locații, din diferite zone ale municipiului Sibiu, cu 4 autospeciale, 8 electropompe și 2 motopompe pentru evacuarea apei din curti și subsoluri. Au fost trimiși și cei de la Societatea de Apă canal.

ȘTIREA INIȚIALĂ
A plouat torențial preț de 20 de minute la Sibiu. A fost îndeajuns ca mai multe străzi să fie acoperite de apă. Strada Maramureșului în cartierul Ștrand a fost (din nou) inundată, iar canalizarea nu a mai făcut față. Un șofer a surprins imaginile video de mai jos și le-a postat pe grupul Info Trafic Jud. Sibiu.Screen Shot 2018 06 13 at 23.08.23Pe strada Turda două autoturisme au fost inundate. Tot miercuri seară, în Parcul Sub Arini, vântul a doborât un copac. Din fericire nimeni nu a fost rănit. ISU a anunțat miercuri seară că au fost anunțate în municipiul Sibiu mai multe curți și subsoluri inundate. ”Se trimit echipaje de pompieri cu mijloace de intervenție pentru evacuarea apei”, spun cei de la ISU Sibiu.

Reamintim că miercuri seară s-a emis o avertizare de cod portocaliu pentru aproape tot județul. Detalii AICI. video: Info Trafic Jud. Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.