FOTO – Furtuna de miercuri seara a făcut ravagii la Sibiu. Bilanțul pagubelor

0 1.200

Miercuri seara avertizarea meteorologilor chiar s-a adeverit, iar ploile abundente au inundat mai multe gospodării din Sibiu. Pompierii au primit zeci de apleuri și au răspuns fiecărei solicitări.

Ca urmare a efectelor Codului Portocaliu de precipitații de miercuri seara, în dispeceratul ISU Sibiu au fost primite peste 20 de solicitări ale cetățenilor pentru evacuarea apei din curți și subsolurile locuințelor.

WhatsApp Image 2018 06 14 at 09.30.44Pompierii din cadrul ISU Sibiu s-au deplasat în 15 locații, acolo unde apa provenită din precipitații a pătruns în curțile și subsolurile caselor, cu 4 autospeciale de intervenție, 8 electropompe și 2 motopompe, intervenind pentru supravegherea apei și evacuarea acesteia din cinci subsoluri ale unor locuințe situate pe străzile O. Ghibu, Ana Ipătescu, Faianței, Lebedei și Florilor din municipiul Sibiu.
Tot ca urmare a solicitărilor primite de la cetățeni, au fost trimise în municipiul Sibiu echipaje ale Societății de Apă Canal, iar în localitățile Cisnădie și Bungard, acolo unde au fost semnalate două subsoluri inundate, serviciile voluntare pentru situații de urgență.

WhatsApp Image 2018 06 14 at 09.30.47

Un echipaj de pompieri din cadrul Stației Mediaș a intervenit cu o autospecială, la ieșire din municipiul Mediaș spre Blăjel, pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.