Începe un weekend bestial la Sibiu. FITS și Hayden sunt cap de afiș

0 1.820

Începe al doilea week-end al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. Pe lângă evenimentele FITS mai sunt programate și altele, la fel de tari. Așa că alegeți ce vă place și sub nicio formă nu lăsați să treacă timpul fără să vă bucurați de vreun eveniment din oraș. Sunt pentru toată lumea, pentru toate gusturile.

Și cum altfel să înceapă bine week-end-ul, dacă nu la Cotton Pub by Night. Vineri seara se repetă petrecerea de săptămâna trecută, de pe terasă. Va fi acolo DJ Oli Sinth, dar și bucătarul de la Trattoria Ciao Italia, care vă va servi numai cu mâncăruri una și una. Și dacă cumva până atunci ploile nu se dau duse, nicio problemă, pentru că pub-ul vă așteaptă pentru aceeași distracție de neuitat. Intrarea este liberă și ca să fiți siguri că aveți un loc rezervat, sunați la 0752268866.cotton terasa

Festivalul Internațional de Teatru mai are trei zile în care să se desfășoare. Timp suficient să mai participați la evenimentele sale. Ca să știți cum vă aranjați programul, AICI găsiți orele spectacolelor.

Și a venit și week-end-ul în care are loc Hayden – primul Festival de Muzică electronică din Sibiu. Se va ține la Avrig, la Palatul Brukenthal. Este un mega eveniment ce nu trebuie ratat, mai ales că puteți merge acolo și cu copiii pe timp de zi. Seara va fi un party pe cinste cu cei mai tari DJ ai momentului. Toate detaliile AICI.haydenSâmbătă și duminică la Gura Râului e sărbătoare. Festivalul Bujorului de Munte a ajuns la cea de-a 15-a ediție și propune numai voie bună, muzică, mâncare tradițională, dansuri, parade. E de mers, iar ce e programat acolo aflați de aici.Festival Bujorul de Munte 3Muzeul în aer Liber din Dumbrava Sibiului vă ”cheamă” și el la o plimbare. Și dacă tot ajungeți acolo, veți face cunoștință și cu tradiția și mâțncarea de pe Valea Hârtibaciului. Pentru că vor veni gospodinele de acolo cu bunătăți, dar și cu dansuri și muzică românească. Detalii aici.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.