Meci caritabil pentru o fetiță bolnavă de leucemie la Tălmaciu. Vine și antrenorul lui FC SB

1.375

Echipele de fotbal FC Tălmaciu și CS Sion Săliște vor juca duminică un meci de fotbal caritabil pentru o fetiță de 12 ani care suferă de leucemie. La partidă vine și antrenorul lui FC SB, Nicolae Dică.

’’Pana mai ieri acest ingeras din orașul Talmaciu, zburdă pe strada , la scoala si in parcuri, fiind un copil care părea fara probleme cu o varsta frumoasa 12 anisori. După un timp ă devenit slăbită si usor sensibila. Medicii au făcut investigatii si au anunțat părinții ca SONIA suferă de leucemie grad ridicat. Tatăl său un om simplu cu vocea tremurând și lacrimi în ochi a spus că Sonia este in stare grava la Institutul Oncologic Cluj, supravegheată de mama sa zi si noapte. Tot el spunea ca intervenția chirurgicală este costisitoare si nu are banii necesari. Am discutat cu colegii de la echipa FC TALMACIU si CS Sion, dar si cu Preotul Paroh al Parohiei nr.1 Talmaciu, Ilie Gusan, si am gasit de cuviință ca la data de 17.06.2018 intre orele 16.00 – 20.00 sa organizăm la stadionul din Talmaciu un joc de fotbal caritabil pentru strângere de fonduri. Cred ca o mica sumă donata de fiecare nu conteaza dar pentru micuță SONIA conteaza foarte mult. Ii putem salva viata’’, spune unul din organizatorii meciului de fotbal.

Nicolae Dica este și el alături de Sonia in meciul caritabil de Duminica dintre Fc Talmaciu și Cs Sion Saliste de la ora 17:00! Uniți pentru Sonia!

Publicată de C.S. Sion Săliște pe Joi, 14 iunie 2018

Pentru cei care vor sa facă donații pot să o facă în conturile de mai jos:
Dinica Gheorghe
RO67RNCB0227093945250002- Euro
RO13RNCB0227093945250004 -Lei

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.