Medieșeanul Corin Cindrea demis din fruntea Romgaz pentru management defectuos, Cine îi ia locul

1.348

Nici nu a apucat să facă jumătate de an în fruntea celei mai bogate companii de stat care activează în județul Sibiu și a și fost demis. Corin Cindrea a fost schimbat cu bucureșteanul Adrian Volintiru.

”Consiliul de Administraţie al S.N.G.N. ROMGAZ S.A. a decis joi, 14 iunie 2018, numirea lui Adrian Volintiru, cu o experienţă profesională de 18 ani în domeniul energie, petrol şi gaze, în
funcţia de director general al companiei, domnia sa urmând să exercite mandatul pe o perioadă de patru luni până la finalizarea, conform legii, a procedurii de selecţie a directorului general pe o perioadă de patru ani”, se arată într-un comunicat al Romgaz.
Consiliul de Administraţie precizeaza că domnul Corin Emil Cindrea, care a deţinut funcţia de director general interimar, ”nu a mai fost nominalizat pentru management defectuos”. Cindrea conducea Romgaz din 14 decembrie 2017, mandatul acestuia fiind prelungit cu 2 luni ultima dată în luna aprilie, conform Adevarul.ro. Directorul demis lucrează în Romgaz din 1999, unde a fost iniţial consilier juridic, iar ulterior şef serviciu licitaţii, director adjunct direcţia dez­voltare, director direcţia comercială, şef serviciu mana­gement pentru restructurare şi privatizare, director direcţia management resurse umane, director general şi director general adjunct.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi