Miting de susținere pentru președintele Klaus Iohannis la Sibiu

2.200

Sibienii sunt chemați să participe la finele acestei luni la un miting de susținere pentru Klaus Iohannis. Liberalii și cei de la USR îl organizează.

Liberalii vor organiza la finalul lunii iunie un miting de susţinere a preşedintelui Klaus Iohannis, la care se vor alătura şi cei din USR, a anunţat, vineri, prim-vicepreşedintele PNL, deputatul Raluca Turcan.
„PNL a anunţat deja un plan de mobilizare în teritoriu cu privire la posibilitatea organizării unui referendum. Mai mult decât atât, am discutat cu domnul Barna (preşedintele USR n.r.) ca în momentul în care aici, la Sibiu, PNL va organiza un miting, să ni se alăture şi reprezentanţii USR şi, de asemenea, reprezentanţi ai societăţii civile, pentru că este foarte important să plece un mesaj de determinare din partea tuturor sibienilor şi dacă se poate şi din partea tuturor românilor din celelalte oraşe reşedinţă de judeţ, că sunt foarte mulţi care se opun acestui plan distructiv al PSD. La Sibiu facem pregătirea pentru acest miting în viitorul apropiat. (…) M-am bucurat să primesc un răspuns favorabil din partea preşedintelui USR, Dan Barna”, a spus liderul PNL Sibiu, Raluca Turcan, într-o conferinţă de presă, citată de Agerpres.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.