Reacția Simonei Halep după huiduielile de la Arena Națională și caricatura din presa franceză

715

Simona Halep a fost prezentă vineri dimineața la prima ediție a turneului de hochei pe gheață Simona Halep Challenge. Întrebată de jurnaliști, campioana a comentat incidentul de pe Arena Națională și caricatura din Charlie Hebdo.

Simona Halep a fost întrebată de jurnaliști de caricatura din Charlie Hebdo, în care a fost prezentată drept o vânzătoare de fier vechi. „Nu vreau să comentez acest lucru. Nu sunt în măsură să zic nimic despre acest lucru”, a spus tenismena.

Jurnaliștii au întrebat-o și de episodul de pe Arena Națională, când Gabriela Firea a fost huiduită de românii veniți să o vadă pe tenismenă și trofeul de la Roland Garros. „Nu fac politică. Nu vreau să spun nimic despre acest lucru. Eu am mers pentru ca să împărtășesc această bucurie de a arăta trofeul oamenilor care au venit și pentru ei am răspuns invitației”, a spus Halep.

Gabriela Firea a fost huiduită luni, pe Arena Națională, la evenimentul în cadrul căruia Simona Halep a prezentat trofeul românilor. După ce a fost huiduită pe Arena Națională, Gabriela Firea a postat pe pagina sa de pe rețeaua de socializare un mesaj în care i-a acuzat pe cei aflați pe stadion că sunt „cetățeni cu venin care au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenți”.

Joi, revista franceză Charlie Hebdo a publicat pe prima pagină o caricatură jignitoare, în care campioana româncă de la Roland Garros este prezentată ca o vânzătoare de fier vechi. Desenul cu sportiva din Constanța ridicând trofeul și strigând ”Fier vechi, fier vechi”, ca și cum ar dori să vândă cupa, a stârnit un val de nemulțumiri în România.

Sursa www.libertatea.ro

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.