RETRAGEREA CU TORŢE la Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” Copşa Mică

0 546

Joi seară, pentru elevii claselor a VIII-a de la Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” Copşa Mică, a fost o zi de neuitat pentru că au sărbătorit terminarea ciclului gimnazial şi totodată despărţirea de „marea familie” a Şcolii Gimniaziale nr.3, care le-a fost cea de a doua casă pentru 8 ani.

Ritualul retragerii cu torțe simbolizează trecerea elevilor din ciclul gimnazial în cel liceal, fiind văzut în special la retragerea elevilor de la liceele militare, iar ideea a apărut şi la Copșa Mică în urmă cu 12 ani, când a fost organizat pentru prima dată.
Evenimentul a început la ora 18:00, cu o interpretare în stil Flashmob a Imnului Naţional, pentru a dedica şi acest eveniment sărbătoriri Centenarului Marii Uniri de la 1918.copsa mica 2
Proaspeţii absolvenţi ai claselor a VIII-a de la Copşa Mică au avut parte şi de momente artistice de excepţie pregătite de colegii lor mai mici. Astfel, aceştia au prezentat câteva numere de dansuri moderne, dansuri populare, dansuri de majorete, iar la final, toţi cei prezenţi au încheiat festivitatea și anul școlar, cum altfel decât înlănţuiţi într-o tradiţională horă românească pentru a sărbători anul centenarului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.