incarcerat accident sibiu

Patru accidente s-au petrecut sâmbătă până la prânz în Sibiu și pe A1, Deva – Sibiu. Cel mai grav a fost pe autostradă, acolo unde patru oameni au murit. În municipiul Sibiu pe Șoseaua Alba Iulia, patru oameni au fost răniți.

Patru morți pe autostrada Sibiu – Deva
Trei vehicule s-au tamponat, iar în urma impactului, patru oameni au murit și trei persoane au fost rănite. Potrivit poliţiştilor, vinovat de producerea accidentului este un bărbat de 70 de ani.
Detalii, video și foto, AICI!

Un minor se zbate între viață și moarte
Un alt accident grav s-a petrecut sâmbătă dimineață pe Șoseaua Alba Iulia din Sibiu. Un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani din Copșa Mică, a pătruns pe contrasens și s-a tamponat în plin cu o mașină condusă regulamentar de un bărbat de 48 de ani. Au rezultat patru răniți, din care unul grav.
Detalii, video și foto, AICI!

Motociclist acroșat de un șofer neatent la Tălmaciu
Accidentul s-a petrecut pe strada Nicolae Bălcescu din Tălmaciu. Un șofer în vârstă de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere și a acroșat o motocicletă condusă regulamentar de un bărbat de 35 de ani.
Detalii și foto, AICI!

Accident pe Oțelarilor. Alcoolemie de peste 1,00
Un alt accident s-a petrecut sâmbătă în jurul orei 11.20 la intersecția străzilor Oțelarilor cu Lebedelor în municipiul Sibiu. Este vorba de neacordare de prioritate în trafic. La testarea cu aparatul etilotest, s-a constatat că șoferul nevinovat era băut bine.
Detalii și alte foto, AICI!

Comentariul meu

Lasă un răspuns