final de stagiune la teatrul gong - spectacole jucate pentru ultima data anul acesta

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă pentru ultima dată în acest an spectacolele „Vrăjitorul din Oz” în regia Simonei Vintilă și „Hänsel și Gretel” în regia Oanei Leahu.

Cei mici se vor putea reîntâlni cu Dorothy și noii ei prieteni sâmbătă, 23 iunie, de la ora 18:00 și duminică, 24 iunie, de la ora 11:00. O tornadă stârnită din senin face ca Dorothy și cel mai bun prieten al ei, cățelul Toto, să ajungă în tărâmul de basm numit Oz. Ajunsă acolo, fetița face cunoștință cu Sperie-Ciori, cel care-și dorește puțin creier în căpățâna-i de paie, cu Omul de Tinichea, cel care tânjește după o inimă care să-i bată în piept, și cu Leul cel Laș, care, deși este rege al animalelor, e un fricos și jumătate și tânjește după un pic de curaj. Aflând de Marele Oz, atotputernicul vrăjitor din Orașul Smaraldelor, aceștia sunt hotărâți să ajungă la el pentru a le îndeplini dorințele. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Monica Baldea, Lucia Barbu, Leo-Nora Băcanu/Barbara Crișan, Mircea Corcoveanu, Daniela Dragomir, Andrei Hansel, Jenő Major, Gabriela Mitrea, Adrian Prohaska și Nicolae Suciu. Spectacolul are o durată de aproximativ 60 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani.
De asemenea, cei mici pornesc la finalul acestei stagiuni într-o aventură fascinantă spre casa de turtă dulce din pădurea fermecată alături de Hänsel și Gretel. Adaptarea scenică în maniera teatrului de animație concentrează acțiunea și transmite un mesaj despre iubire și curaj. Doi frați sunt puși la încercare atunci când mama vitregă îi alungă de acasă. Solidaritatea și inventivitatea le vor fi de folos pe acest drum al maturizării. Versiunea în limba germană a spectacolului va fi prezentată joi, 28 iunie, de la ora 18:30, iar cea în limba română sâmbătă, 30 iunie, de la ora 18:00 și duminică, 1 iulie, de la ora 11:00. Spectacolul are o durată de aproximativ 50 de minute și este recomandat copiilor peste 3 ani. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Claudia Stühler, Angela Páskuy, Daniela Dragomir, Jenö Major, Lucia Barbu și Adrian Prohaska.
Accesul publicului la spectacole se face în limita locurilor disponibile, pe baza biletelor puse în vânzare atât online prin teatrulgong.ro, cât și la sediul Agenției Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00, iar duminica de la 10:00 la 14:00. Prețul unui bilet este de 9 lei, tarif unic.

Ultima oră

Comentariul meu