VIDEO – FOTO Cel mai tare party din zona Sibiului. Hayden a fost FABULOS

0 1.181

Avrig-ul a fost sâmbătă gazdă pentru un eveniment care se anunță de aici încolo unul de top pentru iubitorii de muzică bună și distracție în aer liber. Aproape 1.500 de persoane au participat la Hayden.

Party-urile marca HAYDEN sunt de trecut în agendă pentru distracție începând de aici încolo. Singurul eveniment de muzică electronică din județul Sibiu organizat de o echipă profesionistă cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, a debutat sâmbătă într-o locație mai mult decât superbă. hayden1Palatul Brukenthal din Avrig și-a întâmpinat pe cei aproape 1.500 de amatori ce distracție, cu un ambient perfect. DJ-ii care au pus muzică până în zori de zi, au atras ca un magnet pe cei ce iubesc distracția și muzica bună.

HAYDEN – LIVE – detalii pe www.oradesibiu.ro

Publicată de Ora de Sibiu pe Sâmbătă, 16 iunie 2018

’’Anul acesta intenționăm să mai organizăm în județul Sibiu aproximativ 3 ediții outdoor și două indoor”, spun organizatorii proiectului HAYDEN.hayden2În prima parte a party-ului DJ-ii au mixat chiar de pe scările palatului de la un pupitru 3D îmbrăcat în ecran de led și o grafică video deosebită.

HAYDEN – LIVE – Palatul Brukenthal Avrig detalii pe www.oradesibiu.ro

Publicată de Ora de Sibiu pe Sâmbătă, 16 iunie 2018

Hayden este la început, dar pentru că este gândit de organizatori cu experiență va deveni cu siguranță un reper. ”Vrem să transformăm HAYDEN într-un festival și să începem din 2019 să-l organizăm și în alte orașe”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...