video foto cutremur în japonia. cel puțin trei morți și 100 de răniți

Regiunea Osaka din Japonia a fost lovită luni dimineața de un cutremur de 6,1 pe scara Richter. Cel puțin trei persoane au murit și 100 au fost rănite.

Cutremurul a avut loc la ora locală 7:58 şi a fost semnalată iniţial o magnitudine de 5.9 care a fost apoi modificată la 6.1. Seismul s-a produs la o adâncime de 13 kilometri şi cum cutremurul a avut epicentrul pe continent, nu au existat temeri legate de un posibil tsunami.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=09a6dRTtYBA

Toate trenurile şi metrourile din Osaka au fost oprite, iar trenul de mare viteză care conectează Osaka cu Tokyo a fost oprit, de asemenea. Curentul a picat în peste 170.000 de locuinţe, însă a fost restaurat în scurt timp. Nu au fost semnalate incidente la centralele nucleare din regiune.

Printre cele trei persoane decedate se află şi o fată de nouă ani care a murit după ce un zid a căzut peste ea la şcoală.

video foto cutremur în japonia. cel puțin trei morți și 100 de răniți
Imaginile de la televiziunea de stat NHK arată inundaţii cauzate de ţevile subterane sparte, pasagerii care sunt nevoiţi să părăsească trenurile pe jos şi elevi care se adună în afara şcolilor pentru a se feri de pericole.

Autorităţile au avertizat că ar putea urma replici puternice în următoarele zile.
Fabricile de automobile Honda, Mitsubishi şi Toyota au oprit producţia în regiune.

Sursa www.news.ro

Ultima oră

Comentariul meu