Weekend-ul Roșia a atras peste 7500 de vizitatori în Muzeul în aer liber. Ai fost?

0 205

Muzeul din Dumbrava Sibiului este ca un magnet la fiecare final de săptămână. Mii și mii de sibieni și turiști vin aici pentru a petrece câteva ore într-un loc unic. La finalul săptămânii a fost rândul produselor meșteșugărești și a mâncărurilor tradiționale din comunna Roșia, cu satele din jur.

Miile de oameni, familii cu copii, tineri li bătrâni au profitat de vreme și au trecut pe la Târgul de Țară din Muzeul în Aer Liber, unde a fost rândul gospodinelor din comuna Roșia să prepare ce știu ele mai bine. S-a găsit din belșug hencleș, plăcinte de tot felul, brânzeturi, pâine de casă, țuică de casă, miere și alte produse apicole.

Meșterii populari din zona Roșia au fost și ei prezenți cu creațiile lor și au explicat oricui a fost curios cum ies din mâna lor toate hainele și uneltele tradiționale. De tot acest festin tradițional al celor din Roșia nu au lipsit dansurile și muzica populară specifică.

Evenimentul a atras după numărătoarea celor de la Muzeul în Aer Liber, nu mai puțin de 7560 de vizitatori.

Mai jos câteva imagini din Muzeul în Aer Liber, o oază de răcoare, liniște și verdeață în această vară care a început canicular.

IMG 4836 IMG 4834

 

IMG 4812 IMG 4799

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.