fbpx

Analiză rezultate la Evaluarea Națională – La Sibiu nouă școli cu elevi cu note sub cinci

955

Rezultatele din acest an la Evaluarea Națională nu sunt unele foarte grozave în județul Sibiu. Avem opt școli în care toți elevii au luat medii generale peste 5, dart și nouă școli în care nici unul nu a reușit această performanță.

Niciunul dintre elevii care au susţinut Evaluarea Naţională în judeţul Sibiu nu a obţinut media 10, fiind însă înregistrate şapte medii de 9.90. 71,48% din candidaţi au obţinut medii mai mari sau egale cu 5, anunță News.
Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean Sibiu anunţă că, înainte de contestaţii, au reuşit să obţină medii peste 5 un număr de 2.028 de candidati, adică 71,48% dintre cei care au susţinut examenul.
Nu s-a obţinut nico medie de zece, dar sunt şapte medii de 9.90, cele mai multe de la Colegiul Naţional ”Gheorghe Lazăr”, din Sibiu.
CITIȚI ȘI: EVALUAREA NAȚIONALĂ la Sibiu – Lazăr-ul e în frunte. Goga, note modeste, Bruk-ul stă bine
Opt unităţi de învăţământ au reuşit să aibă toţi elevii cu medii de peste 5.00, respectiv Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr, Şcoala Gimnazială Mârşa, Şcoala din Boiţa, Şcoala 1 din Copşa Mică, Şcoala 8 din Sibiu, dar şi şcolile din Sadu, Sacel şi Rău Sadului.
S-au înregistrat 20 de note de 10 la disciplina Matematică, 12 elevi provenind de la acelaşi liceu din municipiul Sibiu, dar şi 22 de note de 10 la Limba şi literatura română.
VEZI AICI ALTE STATISTICI ȘI REZULTATELE COMPLETE DIN JUDEȚUL SIBIU
La polul opus se situează un număr de nouă şcoli, unde niciun elev nu a reuşit să obţină mai mult de 5.
De asemenea, s-au înregistrat 26 de medii cuprinse între 1.00 şi 1.99 şi 96 de medii cuprinse între 2.00 şi 2.99. Cele mai multe medii, respectiv 510, au fost cuprinse între 7.00 şi 7.99. Doar 252 de elevi au reuşit să obţină medii cuprinse între 9.00 şi 9.99

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.