VIDEO – FOTO Sibiul, platou de filmare pentru două reclame fabuloase. Iată ce a ieșit!

0 2.498

De-a lungul timpului Sibiul sau județul Sibiu au fost locurile în care s-au filmat reclame la produse celebre- de la bere, la companii de telefonie mobilă, iar acum la pateu. Scandia a filmat două reclame în cele mai frumoase locuri din Sibiu- pe străzile pitorești din orașul de jos și în Muzeul în Aer Liber.

Scandia Sibiu este una dintre cele mai vechi fabrici din țară. Și tocmai pe faptul că are tradiție s-a bazat atunci când reprezentanții ei și-au dorit să readucă tradiția în anii 2000. Screen Shot 2018 06 19 at 11.05.50Așa că au filmat două reclame cu iz interbelic, dar cu povești actuale.Screen Shot 2018 06 19 at 11.04.21

Povestea de dragoste este îmbinată perfect într-una din reclame cu tot ce are Sibiul mai frumos – Podul minciunilor, Pasajul Scărilor, Piața Mică.

video

A doua reclamă face încă o dată cunoscut Sibiul pentru calfele care vin aici și care dau atâta culoare orașului. Și de această dată produsele Scandia fac legătura între trecut și prezent.

video

Ambele sporturi publicitare fac cinste Sibiului, pentru că aduc în prim plan locurile atât de apreciate de turiști și le promovează încă o dată. Și cu atât mai mult cu cât ele sunt legate de tradiția și continuitatea în timp a produselor made in Sibiu. „Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din Municipiul Sibiu a avizat favorabil cererea formulată de către  SC Trilogy Film SRL referitoare la realizarea unor filmări în perioada 22.05-23.05, în următoarele locații: Piața Aurarilor, str. Movilei, str. Târgului, str. Moș Ion Roată, str. Al. Odobescu, str. Turnului, str. Avram Iancu, Podul Minciunilor, Pasajul Scărilor”, confirmă cei de la Primăria Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...