Ora de Sibiu
Știri in direct

Zilele Vecinătății ajung în Ștrand – Concert Vescan și multe alte surprize

2.150

Ajuns la cea de-a 5- a ediție, anul acesta festivalul ”Zilele Vecinătății” se va muta în cartierul Ștrand în zona parcului anunțând 2 zile de distracție în perioada 23-24 iunie.

Pentru buna desfășurare a evenimentului se va închide strada Bihorului între intersecțiile Gorjului și Doljului începând de vineri 22 iunie ora 13:00 până luni 25 iunie, ora 08:00. Va fi ocupat atât carosabilul cât și spațiile de parcare. Organizatorii anunță că în cadrul festivalului, locuitorii cartierului Ștrand sunt aşteptaţi să îşi petreacă timpul la atelierele pentru copii şi concursurile de desene pe asfalt, urmărind demonstraţii de dans, sau pur şi simplu petrecându-şi timpul în parcul de distracţii ori la terasă.
”Festivalul „Zilele Vecinătăţii” îşi propune să reînvie tradiţia vecinătăţilor şi să transforme pentru câteva zile străzile cartierelor sibiene în spaţii de petrecere a timpului liber. Dorim să aducem în atenţia locuitorilor mediul în care trăiesc şi unde învaţă”, spun organizatorii.
Sâmbăta, pe tot parcursul zilei copiii vor putea participa la ateliere de creatie si concursuri pregătite special pentru ei. Programul este continuat la scena amplasată în cadrul eveimentului unde vor urca pe rând micuțele balerine de la Școala de balet Arabesque, copiii de la Școala de Modeling și televiziune by Diana Cerciu, dansatorii de la Alegria Dance Studio și Dance Art Studio, Micuța FIFI și prietenii ei și Ioana Roxana Agârbicean iar evenimentul va fi încheiat cu un concert de zile mari susținut de Vescan.
Duminică, de la ora 19:00, vom încinge hore și vom asculta un recital de muzică populară susținut de către Ansamblul Ceata Junilor și invitații lor: Traian Stoita, Camelia Cosma Stoita, Alina Bica si Robert Tarnaveanu. Zilele Vecinatatii este un eveniment cofinantat de Primaria Municipiului Sibiu

Primește titlurile instant

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...