Cum scapi instant de facturi și pene de curent – Soluția o au sibienii de la Green Seiro

2.687

De câte ori nu v-ați pus mâinile în cap atunci când ați primit factura de gaz sau energie electrică? Cunoașteți sentimentul acela când găsești factura în poștă și parcă nu ai deschide-o? Trăim însă vremuri în care nu mai e un lux să fii independent energetic.  Adică să nu mai primești facturi și chiar să nu mai ai facturi de plătit. Interesant, nu? Nu e un scenariu SF, ci e soluția oferită de Green Seiro, o firmă din Sibiu care instalează panouri solare și care vă garantează că zeci de ani de acum încolo nu veți mai avea grija utilităților.

Calitate germană
Green Seiro a intrat pe piața sibiană în anul 2013, transformându-se în ceea ce este astăzi dintr-o firmă de profil germană. ”Firma am preluat-o de la un investitor german. Am dus mai departe calitatea germană impusă de firma-mamă și oferim în continuare aceleași servicii profesioniste, profesionale și de calitate. Am pus și punem mare accent pe formarea oamenilor cu care lucrăm și sunt unii dintre cei mai buni în acest domeniu. Ei sunt cei care pot oferi soluțiile cele mai bune în funcție de nevoile clientului”, spune Paul Varga, administratorul Green Seiro, ce are sediul pe strada Malului nr. 6.

Panouri oriunde și oricând
Green Seiro este firma sibiană care a montat până acum sute de panouri fotovoltaice (produc energie electrică) și panouri solare (produc apă caldă).

Green Seiro a instalat panouri solare chiar și la o stână

Oricine, oriunde poate beneficia de energia solară și asta pentru că panourile pot fi instalate pe orice fel de suprafață. ”Putem ajunge cu ele pe o cabană izolată în munte, sau la o stână, oriunde este nevoie de curent electric sau apă caldă. Evident, cel mai utilizate sunt pentru locuințele individuale, dar am avut cereri și am reușit să le onorăm și din partea unor persoane care locuiesc la bloc. Deci oricine poate beneficia de panourile solare, poate scăpa de plata facturilor, iar noi oferim cele mai bune soluții”, spune Paul Varga.

Facturi zero
Panourile solare sunt poate cea mai bună alegere atunci când vine vorba despre reducerea costurilor pentru apă caldă, încălzire și energie electrică. Și asta pentru că panourile folosesc exclusiv energia solară, care este gratuită. Energia produsă se înmagazinează în niște baterii, astfel că o zi înnorată nu înseamnă că veți rămâne fără una dintre utilități. ”Costurile sunt undeva între 3 – 4000 de euro pentru apă caldă și 7- 8000 de euro pentru energie electrică. Evident că variază în funcție de dimensiunea sistemului, dar asta e media. O dată făcută această investiție beneficiarul nu mai are de plătit nimic nimănui, ceea ce îl face complet independent energetic. Asta înseamnă facturi zero, iar investiția inițială recuperată astfel în aproximativ 2 ani, în timp ce investiția în racordarea la un sistem clasic de furnizare a acestor servicii se amortizează în 10 ani”, explică Paul Varga.

O mănăstire din România folosește panouri solare de la Green Seiro

Fără stres cu garanție
Și dacă vă hotărâți la o astfel de alternativă, dar vă îngrijorează mizeria ce s-ar putea face în locuință, nu e nici ăsta un motiv serios pentru a amâna lucrurile. ”În funcție de ce fel de panouri instalăm trebuie trase în casă fire electrice sau țevi. Pentru oricare dintre ele se dă o gaură în zid, și cam atât. Așa că disconfortul este minim”, explică administratorul Green Seiro.

O dată panourile instalate, producătorul acestora garantează că minim 25 de ani ele produc la capacitate de peste 90%. În acest timp randamentul va fi maxim, iar confortul la fel.

Sibienii de la Green Seiro  oferă cea mai bună soluție energetică pentru confortul casei dumeavoastră. Acum e vară, dar vorba proverbului – iarna car și vara sanie – adică e timpul pentru o investiție care la iarnă vă va asigura multe grade în locuință. Gratis!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi