fbpx
Ora de Sibiu
Știri in direct

VIDEO – FOTO Lucrările de infrastructură din Sibiu – Stadiul celor peste 30 de șantiere în derulare

1.748

În prezent Primăria Sibiu gestionează peste 30 de șantiere deschise pe care lucrările sunt în curs, în diferite stadii.

Dintre acestea menționăm următoarele:
În cartierul Turnișor:
• Pe străzile Zăvoi și Grâului rețelele de apă și canalizare sunt aproape finalizate și s-a început săpătura generală pentru modernizarea drumului
• Pe strada Ovăzului se lucrează, de asemenea, la drum
• Pe strada Secerătoarelor se lucrează atât la drum, cât și la trotuare
În cartierul Gușterița:
• Pe strada Luncii, noua rețea de apă este gata și se lucrează la canalizarea pluvială
• Pe străzile Gorunului și Octavian Niță, rețelele de apă și canalizare au fost modernizate și se lucrează la drum
• Pe strada Mălinului se finalizează trotuarele, carosabilul fiind la nivel de prim strat asfaltic
• Pe străzile Muncitorilor și Pinului se toarnă ultimul strat de asfalt.De asemenea, au început lucrările de reamenajare a parcărilor și aleilor dintre blocuri din zona strada Școala de Înot – strada Lomonosov. Aici se efectuează săpătura pentru introducerea tubulaturii subterane în care vor fi coborâte cablurile suspendate. De asemenea, este în curs modernizarea rețelei de iluminat public. Același tip de lucrări se efectueză în spatele blocurilor de pe bulevardul Milea, în zona sediului Inspectoratului Județean de Poliție.

Pe Calea Dumbrăvii se continuă lucrările de reparații. Se lucrează la trotuare pe tronsonul dintre Hotelul Hilton și Cimitirul Municipal și s-a început frezarea asfaltului vechi de pe acest tronson. Lucrările de reparații continuă și pe bulevardul Vasile Milea, lucrându-se la borduri pe tronsonul dintre strada Oituz și strada Semaforului.
Pe străzile Râului și Cibinului s-a așternut săptămâna trecută noul strat de asfalt, lucrările fiind în prezent finalizate, inclusiv marcajele rutiere.
Reparații se efectuează și pe străzile Târgu Cailor și Popa Șapcă. Trotuarele și parcările au fost finalizate și se așterne asfalt pe carosabil.
Pe lângă reabilitarea străzilor, a început și modernizarea Stadionului Municipal. Aceasta este prima etapă de modernizare a unui obiectiv public important. Vechile tribune sunt în proces de demolare pentru a fi reconstruite ulterior, iar la tribuna oficială se vor moderniza scările, scaunele și instalațiile.

Șantierele deschise în oraș avansează

În prezent Primăria Sibiu gestionează peste 30 de șantiere deschise pe care lucrările sunt în curs, în diferite stadii. Vă invităm să urmăriți un material realizat pe principalele șantiere.

Publicată de Sibiu – Pagina oficiala a orașului pe Joi, 21 iunie 2018

Continuă și lucrările la imobilul din Piața Mică nr. 22, o clădire care va avea funcțiuni publice. În prezent se lucrează la finisaje și se amenajează curtea interioară. La o altă clădire ce va avea funcțiuni publice, strada Turismului, nr. 15, lucrările continuă cu reabilitarea fațadei.

Primește titlurile instant

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...