FOTO Revoltă la Dobârca – Localnicii repară pe banii lor ceea ce primăria refuză să facă

0 2.521

Satul Dobârca aparține de Primăria Miercurea Sibiului. Așa că oamenii de acolo se așteaptă ca din când în când primarul Ioan Troancă să treacă prin sat și să îi întrebe una-alta. Localnicii spun însă că așa ceva nu s-a mai întâmplat de multă vreme, iar satul lor arată dezastruos.

Așa că o mână de bărbați din sat au luat inițiativa. Au strâns bani și s-au apucat de igienizat atât cât se poate. Au văruit pomii de pe marginea drumului, stâlpii, podețele și parapeții.

WhatsApp Image 2018 06 21 at 12.24.34

”Noi am făcut din banii noștri ceea ce trebuia să facă primarul. Nu știm ce are cu Dobârca, dar nu face nimic aici. De când este primar nu a făcut nimic în sat. Nici becurile de la stâlpi nu au fost schimbate, ce să mai vorbim de asfalt sau de trotuare. Așa că am încercat să facem noi așa, cât putem”, spun oamenii.

WhatsApp Image 2018 06 21 at 12.24.32

WhatsApp Image 2018 06 21 at 12.24.35

Localnicii spun că cerut primăriei să amenajeze un loc de joacă pentru copii sau măcar să amenajeze trotuarele, dar nu au primit niciun răspuns.

În replică, primarul ioan Troancă, de la PNL, spune că nu crede că oamenii au făcut ceva, pentru că a fost în Dobârca acum trei zile. ”Mai mult nu comentez. Dacă vreți să veniți la fața locului, pentru că prin telefon adevărul se deformează. Mulțumesc”, a fost răspunsul primarului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.