Mesaje emoționante de la Teatru Radu Stanca și CSU Sibiu – ”Energia lui Ilie Mitea ne va lipsi…”

0 1.687

Teatrul Național Radu Stanca și clubul CSU Sibiu și-au exprimat prin mesaje publice, regretul dispariției fostului prefect Ilie Mitea.

”În numele colectivului Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu ne exprimăm sincerul regret şi condoleanţe tuturor celor care l-au cunoscut pe Ilie Mitea, un mare prieten al teatrului, un iubitor de frumos şi cultură, un om care de-a lungul timpului a ajutat mulţi actori. Transmitem familiei îndoliate condoleanţe şi prietenului Ilie Mitea drum cu Lumină!”, spun cei de la TNSR.

CITEȘTE ȘI: Supraviețuitor în accidentul în care a murit fostul prefect al Sibiului – ”Cineva acolo sus mă iubește”
”Ilie Mitea era un suporter înflăcărat al CSU Sibiu. Indiferent ce poziție a ocupat, fie că a fost consilier local, director la Protecția Consumatorului, Prefect de Sibiu sau Neamț sau președinte al Agenției Domeniilor Statului, a fost alături de CSU. Era nelipsit din spatele mesei oficiale, la meciurile de pe teren propriu, și susținea extrem de energic și vocal echipa noastră. Seara trecută, avea să se stingă într-un teribil accident rutier. Energia lui Ilie Mitea ne va lipsi extrem de mult, de acum înainte! La fel și sfaturile medicului Aleandru Costea! Dumnezeu să-i odihnească în pace, iar familiilor să le dea mângâiere!”, spun și cei de la CSU Sibiu.
Reamintim că Ilie Mitea a murit joi seară într-un tragic accident rutier, petrecut în județul Vâlcea pe DN7. Detalii, AICI. foto: CSU Fans

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.