Avalanșă de șoferi băuți la volan la Sibiu – Toți au acum dosare penale

1.360

Polițiștii de la rutieră avertizează și avertizează șoferii să nu se mai urce la volan după ce au consumat băuturi alcoolice, dar o parte dintre ei se pare că ignoră în continuare sfaturile și pun în pericol siguranța participanților la trafic.

Astfel, la data de 22 iunie, în jurul orei 22,30, în localitatea Șura Mare, polițiștii au testat alcoolscopic un conducător auto în vârstă de 52 de ani, localnic, aflat la volanul unui autoturism pe DN 14.
Rezultatul testării a fost de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe numele șoferului întocmindu-se dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 23 iunie, în jurul orei 05,40, în orașul Agnita, polițiștii au verificat alcoolscopic un localnic în vârstă de 29 de ani, care conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie.
Întrucât rezultatul testării a fost de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 23 iunie, în jurul orei 09,00, pe raza satului Armeni, un localnic în vârstă de 43 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare, în timpul manevrei de depășire, a acroșat autovehiculul depășit, condus regulamentar pe aceeași direcție.
În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, însă, la testarea alcoolscopică a șoferului neatent, rezultatul a fost de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În consecință, pe numele conducătorului auto s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 24 iunie, în jurul orei 12,15, pe DN 14, în localitatea Slimnic, polițiștii au testat alcoolscopic un șofer în vârstă de 41 de ani, din localitatea Cisnădie.
Rezultatul testării a fost de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe numele șoferului fiind întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.