etilotest
Foto: Arhivă

Polițiștii de la rutieră avertizează și avertizează șoferii să nu se mai urce la volan după ce au consumat băuturi alcoolice, dar o parte dintre ei se pare că ignoră în continuare sfaturile și pun în pericol siguranța participanților la trafic.

Astfel, la data de 22 iunie, în jurul orei 22,30, în localitatea Șura Mare, polițiștii au testat alcoolscopic un conducător auto în vârstă de 52 de ani, localnic, aflat la volanul unui autoturism pe DN 14.
Rezultatul testării a fost de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe numele șoferului întocmindu-se dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 23 iunie, în jurul orei 05,40, în orașul Agnita, polițiștii au verificat alcoolscopic un localnic în vârstă de 29 de ani, care conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie.
Întrucât rezultatul testării a fost de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 23 iunie, în jurul orei 09,00, pe raza satului Armeni, un localnic în vârstă de 43 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare, în timpul manevrei de depășire, a acroșat autovehiculul depășit, condus regulamentar pe aceeași direcție.
În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, însă, la testarea alcoolscopică a șoferului neatent, rezultatul a fost de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În consecință, pe numele conducătorului auto s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 24 iunie, în jurul orei 12,15, pe DN 14, în localitatea Slimnic, polițiștii au testat alcoolscopic un șofer în vârstă de 41 de ani, din localitatea Cisnădie.
Rezultatul testării a fost de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe numele șoferului fiind întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns