zui2018 muzeulastra 5

Week-endul care a trecut a adunat în Muzeul în Aer Liber din dumbrava sibiului zeci de mii de vizitatori. Mai exact 10.348. Cei care au trecut pe aici au avut cu ce să își umple timpul, pentru că au avut loc două evenimente:

zui2018 muzeulastra 10 zui2018 muzeulastra 7 zui2018 muzeulastra 6

– Ziua Universală a Iei – vernisaj expoziție IA AIVEA, Târg de ii cu meşteri, artizani, ateliere interactive, flori şi cosiţe împletite, concursuri, tradiții culinare din Țara Oltului, plimbare în ie cu Biciclete Cochete, spectacole de dansuri tradiționale și de muzică populară, muzică rock (BUCIUM, BUCOVINA) și Hora de Sânziene la care au participat aproximativ 70 de persoane.

zui2018 muzeulastra 4 zui2018 muzeulastra 3 zui2018 muzeulastra 1 ia aivea 2018 1

– Satul din spatele frontului – animații și scenarii desfășurate în cadrul Programului Centenar. Astfel, atmosfera satului românesc și a frontului din timpul Primului Război Mondial, au fost reproduse cu elemente de recuzită specifice acelor vremuri. Animațiile culturale din acest proiect au fost organizate de Muzeul Astra în parteneriat cu Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu și Asociația Castrvm Novis.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns