Ora de Sibiu
Știri in direct

Sibiul premiat la Gala Forbes România. Este în top BEST CITIES!

780

Revista FORBES a organizat marți, 26 iunie, la București, a doua ediție a Galei Forbes dedicată celor mai bune orașe pentru afaceri din România.

Pe lângă includerea în acest top, Sibiului i-a mai fost acordată o distincție specială pentru promovarea valorilor europene în România – Premiul EUROPA. In prezentarea acestui premiu, organizatorii au subliniat succesul Sibiului drept Capitală Culturală Europeană și ambiția cu care continuă să inițieze noi proiecte de talie europeană, următorul fiind Sibiu Regiune Gastronomică Europeană în 2019.
Premiul a fost înmânat primarului municipiului Sibiu, doamnei Astrid Cora Fodor. „Cred că această distincție i se potrivește cel mai bine Sibiului pentru că orașul este într-adevăr unul european, nu doar prin poziția sa geografică, ci și prin spirit și cultură, prin comunitatea sa conectată la valorile europene, dar și prin aceste proiecte de mare anvergură pe care le inițiază. Pe lângă provocarea programului Regiune Gastronomică Europeană, Sibiul va avea la anul încă un eveniment european major: Summit-ul UE din 9 mai. Propunerea ca Sibiul sa găzduiască acest eveniment la cel mai înalt nivel a fost făcută chiar de Președintele Comisiei Europene, domnul Jean-Claude Juncker și a fost acceptată de toate cancelariile europene, un semn de recunoaștere cât se poate de explicit că Sibiul este un promotor apreciat și de încredere a valorilor europene”, a spus Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...