pratt csu sibiu
Foto: CSU Sibiu / Facebook

Lucas Tohătan vine la Sibiu după ce în sezonul anterior a jucat pentru BC SCM Timișoara. În vârstă de 19 ani, Lucas a evoluat în precedenta stagiune în 33 de meciuri și reprezintă unul dintre cei mai de perspectivă jucători români.

Are la activ mai multe convocări la loturile naționale de juniori, iar anul trecut a făcut parte din lotul lărgit al seniorilor la Eurobasket. Lucas Tohătan este născut în 15 martie 1999, este fundaș și măsoară 1,82 m.

Monyea Pratt a fost, sezonul care tocmai s-a încheiat, unul dintre cei mai eficienți baschetbaliști ai echipei noastre, având contribuții extrem de solide la victoriile BC CSU Sibiu. Acesta a cumulat, în cele 40 de partide în care a îmbrăcat tricocul galben-albastru, medii statistice de 13,3 puncte, 6,3 la recuperări și 4,4 assist-uri. De altfel, Pratt a reușit mai multe triple-double-uri de-a lungul sezonului și s-a remarcat ca fiind un jucător complet, reușind să joace mai multe poziții. Născut pe 11 iulie 1985, Monyea Pratt măsoară 1,96m iar înaintea sezonului precedent a mai evoluat la echipe din Finlanda, Franța și Germania.

Conducerea BC CSU Sibiu împreună cu staff-ul tehnic continuă campania de formare a lotului pentru noul sezon 2018-2019.

Comentariul meu

Lasă un răspuns