accident slatioara1

Două persoane au murit, vineri seara, într-un accident rutier petrecut în comuna Slătioara, din județul Olt, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal. Șoferul care a produs accidentul era băut, potrivit MEDIAFAX.

Polițiștii au stabilit că șoferul care a produs accidentul și care a scăpat cu răni ușoare era băut, iar impactul celălalt vehicul a fost frontal. Ulterior s-a descoperit că șoferul nu doar era băut, dar era și în direct pe Facebook. Șoferul vinovat făcea live pe Facebook în momentul impactului cu vehiculul care circula regulamentar din sens opus. Au murit șoferul celeilalte mașini și o pasageră din mașina șoferului vinovat.
Pe contul de facebook al șoferului vinovat apar imagini de pe traseu, dar și momentul impactului. Filmarea nu se încheie și se aud oamenii din sat care încearcă să le acorde primul ajutor răniților și constată că femeia din drepta a murit.

„Șoferul unui autoturism, aflat sub influența alcoolului, cu 0.58 mg/l în aerul expirat, a pierdut controlul asupra direcției de mers pe Drumul Județean 677 în comuna Slătioara, a intrat pe contrasens și a lovit frontal un alt autoturism. Șoferul din cel de-al doilea autoturism și o pasageră din prima mașină au decedat”, a spus Cristi Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Pe numele șoferului vinovat a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Comentariul meu

Lasă un răspuns