Inundații în șase localități din județul Sibiu. S-a cerut ajutorul pompierilor

0 2.062

ISU Sibiu a mobilizat, în cursul nopţii trecute, 13 cadre militare şi 5 autospeciale dotate cu motopompe pentru evacuarea apei din zonele inundate, ca urmare a ploilor abundente.

Astfel, s-a acţionat la o gospodărie din localitatea Şura Mică, 2 gospodării din localitatea Nochrich şi o gospodărie din localitatea Glămboaca. Au fost afectate curţi, subsoluri şi demisoluri ale locuinţelor în cauză. În localitatea Nochrich, apa pătrunsese până în locuinţe.
În localitatea Sălişte, pompierii au evacuat apa de la un tub de canalizare, în sprijinul instituţiei de apă şi canalizare.
S-a intervenit şi de către serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din cadrul primăriilor localităţilor Nochrich şi Avrig.
Un echipaj de la Staţia de Pompieri Agnita a fost trimis în sprijinul poliţiei şi administraţiei comunei Bârghiş, în acţiunea de consolidare a drumului comunal 33 Zlagna- Pelişor, care s-a surpat la intrare în Zlagna.
Încă din cursul zilei de ieri, 29.06.2018, ISU Sibiu a monitorizat situaţia din judeţ, urmare a avertizărilor hidrologice şi meteorologice emise de către instituţiile abilitate. Au fost efectuate şi recunoaşteri pe râul Cibin, fără a fi identificate probleme până la acest moment.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...