IMG 1003

Luna Iulie îi va aduce pentru ultima dată pe membrii companiei Teatrului de Balet Sibiu în față publicului, în stagiunea 2017-2018. Un ultim spectacol indoor și deja tradiționalul eveniment Geneza vor marca sfârșitul stagiunii aniversare a TBS.

În data de 11 Iulie, de la ora 19:00, pe scena sălii Thalia, se va dansa spectacolul “Legături-Bolero”. Un spectacol de dans contemporan care a avut premiera în data de 12 Mai a acestui an. Coregrafia ambelor momente este semnată de către Aleisha Gardner, evenimentul reprezentând o explorare a sinelui, a relațiilor cu ceilalți și a forței fiecăruia dintre noi.

Devenit deja tradiție, și unul dintre cele mai importante spectacole ale stagiunii, spectacolul din cadrul programului “Geneza” din Piața Mare va aduce în fața publicului 4 momente originale, semnate de tineri coregrafi, pentru unii dintre ei acest eveniment marcând chiar debutul coregrafic.
“Prin acest program vrem să dăm șansa cât mai multor tineri să se afirme, să caute adânc în ei și să aducă în fața spectatorului tot ce au ei mai bun. Geneza este felul nostru de a-i provoca și de a le da o șansă în același timp de a-și confrunta talentul cu critica directă și nefiltrată a publicului. Luna Iulie reprezintă momentul în care familia TBS transmite toate gândurile ei de recunoștință spectatorilor care ne-au însoțit în această aventură care a fost stagiunea 2017-2018. Pentru întreaga companie urmează o binemeritată vacanță în care ne vom pregăti pentru reîntâlnirea din Septembrie.” a declarat domnul director Ovidiu Dragoman.

Spectacolul Geneza va avea loc pe data de 20 Iulie, în Piața Mare, începând de la ora 21:00. Intrarea este liberă.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns