rusia spania

Atmosferă extraordinară duminică seară în capitala Rusiei după ce echipa Națională a bătut Spania și s-a calificat în optimi la Campionatul Mondial. Zeci de mii de ruși au sărbătorit în stradă victoria.

Interes maxim pentru meciul Rusia – Spania. Bilete se mai găseau în ziua meciului doar pe piața neagră, iar prețul ajungea și la 1.000 de dolari. Meciul cu Iniesta&Co s-a jucat cu casa închisă și pe o vreme destul de caldă.
Numărul fanilor iberici a fost mult mai mic decât cel al rușilor, raportul fiind de undeva de 3.000 de spanioli și peste 70.000 de suporteri ai echipei naționale a Rusiei.rusia spania 2 Spania a deschis repede scorul în minutul 12 printr-un autogol al lui Ignashevich și se părea că meciul va fi la discreția Spaniei. Rușii au revenit greu în meci, dar au fostv extrem de eficienți.

Au scos un penalty după un henț al lui Piquet, iar Dzyuba a egalat scorul pe tabelă, 1-1, minutul 41.rusia spania 3De aici pe teren a fost doar Spania, dar nimeni nu a mai marcat nici măcar în prelungiri.

S-a ajuns la loviturile de departajare, acolo unde rușii au marcat tot, iar Spania a ratat de două ori și a plecat acasă.
Vedeți mai jos penaltiurile!

Sărbătoare ca de Revelion
Ceea ce a urmat după meci e greu de descris în cuvinte. Rușii nu au putut să sărbătorească în Fan Fest Zone la Moscova (închis din cauza vremii), așa că totul s-a mutat în stradă. rusia spania 4S-au deschis sticle de șampanie, vodca a curs râuri și toată lumea s-a bucurat mai ceva ca de Revelion pentru succesul Rusiei. screen shot 2018 07 02 at 00.15.40Entuziasmul e la cote maxime în capitala federației Ruse. Toată lumea visează la trofeul mondial.

De remarcat este și că imediat după meci s-au epuizat toate tricourile cu Rusia la fan shop-urile deschise la stadionul unde a avut loc meciul.

HAPPY.

O postare distribuită de Anton Solomin (@antonsolomin) pe


Organizare impecabilă
Cel puțin partidele disputate la Moscova au parte de o organizare excelentă, începând de la sincronizarea transportului în comun, până la signalistica și informațiile oferite fanilor.


Controlul la intrarea pe stadioane este extrem de riguros. Fiecare spectator este controlat atent, iar pe străzile din apropierea stadioanelor, pe o rază de 10-15 km există poliție și soldați postați aproape din 10 în 10 metri.
Din Moscova – Dragoș Popescu – Ora de Sibiu

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu