Ora de Sibiu
Știri in direct

Volei, spectacol și grație în Piața Mică – Începe Sibiu Sands

956

„Sibiu Sands”, competiția internațională care aduce mai aproape „marea” de sibieni are loc între 4 și 8 iulie 2018.

În cele cinci zile ale evenimentului sunt prezente echipe din București, Alba, Cluj-Napoca, Timișoara, Arad, Târgu Mureș, Brașov, Botoșani, Sibiu și Chișinău. Peste două zile, voleiul pe plajă este prezent în centrul istoric al Sibiului, locație care se transformă în ceva nou, inedit, grație nisipului și a oamenilor entuziaști și pasionați de volei care se vor întrece sub ochii sibienilor.
Programul competiției începe la ora 13:00 și se încheie la ora 22:30, în fiecare zi a evenimentului. În primele două zile de “Sibiu Sands” au loc meciurile din cateogria OPEN Mixt, urmând ca în 6 iulie să aibă loc meciurile din categoria OPEN Feminin, iar în data de 7 iulie se vor disputa meciurile din ambele categorii. Meciurile finale ale competiției pentru ambele grupe participante vor avea loc duminică, 8 iulie. Pentru calculul punctelor sunt luate în considerare patru turnee și anume: “Sibiu Sands – 2017”, “Alba Carolina – 2017”, “Alba 100 – 2018” și “Jeans for dreams – 2018”. Evenimentul este dedicat tuturor pasionaților de beach volleyball, transmite bună dispoziție și emoții pozitive și încurajează practicarea sportului și creșterea comunității sportive din Sibiu.
“Sibiu Sands” este o competiție de beach volleyball unde se vor întrece echipele din cele două categorii de anul acesta, OPEN Feminin și OPEN Mixt, în Piața Mică. Voleiul pe plajă așa cum se joacă astăzi, a fost creat în 1920 în Santa Monica, California. Forma actuală și oficială este cu două echipe a câte doi jucători. Se joacă desculț, numai pe nisip, implică o minge specială și un fileu care desparte terenul de joc. Voleiul pe plajă este în continuă expansiune din punct de vedere al investițiilor financiare, al audienței de spectatori și telespectatori, al spectaculozității și este declarat sport olimpic din anul 1996. De asemenea, cluburile selecte ale orașelor care găzduiesc competiții de beach volleyball sunt: Shanghai (China), Corrientes (Argentina), Haga (Olanda), Roma (Italia), Berlin (Germania), Moscova (Rusia), Mazury (Polonia), Sao Paulo (Brazilia). În peste jumătate din orașele incluse în circuitul mondial de beach volley, terenurile sunt amenajate de la zero, într-o zonă centrală, pentru a atrage cât mai mulți spectatori.
“Sibiu Sands” este organizat de Asociația Eco Sport Team și Agenția Grey Projects și este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sportivă. “Sibiu Sands” este realizat cu sprijinul partenerilor principali UNIMAT- materiale de construcții, Ciuc Radler și Ballan Sportswear.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
kdeco.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...