Veste proastă – Se scumpesc tarifele pentru apa potabilă și canalizare la Sibiu

0 1.588

Apă Canal Sibiu SA anunță că, începând cu 1 iulie, au fost modificate prețurile la apă potabilă, canalizare, precum și pentru diverse servicii oferite terților.

Astfel, metrul cub de apă potabilă va costa 3,47 lei ( 3,18 lei, fără TVA) iar cel de canalizare 2,62 lei ( 2,20 lei, fără TVA). Creșterea este de 11 bani la metrul cub de apă potabilă și de 9 bani la cel de canalizare, urmând să se regăsească în facturile emise în luna august ale acestui an pentru consumurile din luna precedentă. Majorarea tarifelor practicate de Apă Canal Sibiu SA a fost avizată de Aurotitatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice prin Avizul 604090 / 24 aprilie 2018 și aprobată de Asociația de Dezvoltare Dezvoltară Intercomunitară ”Asociația de Apă Sibiu” prin Horărârea nr. 46 din 26 iunie 2018, fiind motivată de creșterea inflației pentru intervalul 2015 – 2018.
Apă Canal Sibiu SA continuă să aibă unul din cele mai scăzute tarife din țară, fiind pe locul 40 din 45 în topul tarifelor practicate de operatorii regionali din România, în condițiile în care investește consistent și constant în infrastructură și în achiziția de utilaje și echipamente destinate exploatării. Celelalte tarife practicate de Apă Canal Sibiu SA pot fi consultate pe pagina web a societății, www.apacansb.ro, secțiunea ”Tarife”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...