feribot scufundat

Incidentul s-a petrecut marți în apropiere de o insulă din Indonezia. Nu se știe dacă toți pasagerii de pe feribot au fost salvați.

Autoritățile indoneziene au reușit să salveze 140 de persoane care se aflau la bordul unui feribot ce s-a scufundat marți în apropierea coastelor insulei Sulavesi din Indonezia, cel puțin patru persoane pierzându-și viața, informează Reuters citat de Mediafax. Acest incident are loc după ce la sfârșitul lunii iunie un alt feribot s-a scufundat în lacul Toba din sud-estul Asiei, unul dintre cele mai adânci lacuri vulcanice din lume, unde aproximativ 200 de persoane și-au pierdut viața.
Cel puțin patru persoane au fost declarate decedate în incidentul de marți, a afirmat șeful administrației insulei Selayar pentru postul TVOne.
În momentul scufundării, pe feribot se mai aflau câteva vehicule, a mai anunțat postul TV. Nava se afla aproape de țărm.
Nu se cunoaște cu exactitate câte persoane au fost salvate, dar imaginile au arătat zeci de persoane care se agățau de chingile vasului sau se aruncau în apă purtând veste de salvare.
Indonezia se confruntă frecvent cu astfel de incidente deoarece măsurile de siguranță sunt adesea trecute cu vederea, iar navele sunt supraîncărcate.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns